7. září 2014

Foodparade 2014


Jelikož ještě dnes máte možnost navštívit foodfestival Foodparade v zahradách Trojského zámku, přináším vám maličký sneak-peek, jestli to za to stojí nebo ne. Včera bylo krásně, zahrady úžasné, jídlo a pití taky. Trošku to ale kazilo to množství lidí, ale co bych na jakémkoliv festivalu čekala jiného. Přišlo mi ale o dost více lidí než vloni, i když místečko k sezení na jídlo jsme našli vždycky.




No a co mě nejvíce zaujalo? Řekla bych, že nejlepší byl trhaný burger s Burger baru. Okolo myšlenky trhaného masa chodím už nějakou dobu a tohle pošťouchnutí bylo tak akorát. Lahodně upravené, rozpadající se. Tuhle chuťovku následoval hovězí burger s papričkami chippotle, ale oproti prvnímu to zase takový požitek nebyl. Následován byl kouřícím nápojem od Molekulárního cateringu, moc dobrá levandulovka se zajímavým efektem navíc.


Už cestou na Foodparade jsem si u Chefparade Foodtrucku vyhlédla krevetí bagetu bahn mi a ta mi opravdu chutnala, i když specificky naložená zelenina se moc nelíbila mému doprovodu. Za to klasičtější rib-eye steak také od nich sklidil úspěch, rozpadal se v ústech a grilovaná zelenina je něco pro mě.


Oslovila mě i hustá chilli polévka plná fazolí a masa, i když byla trochu slanější, měla výbornou silnou chuť. No a od stylového chlapíka jsem si nechat naservírovat polévku z kotlíku prostě musela. Vše jsme tak nějak zakončili carpacciem z bizona, které bylo chuťově velmi zajímavé, bizona jsem totiž ještě neměla. 



K ochutnání a koupi toho bylo opravdu spousty, kdybych měla neomezený rozpočet, byla bych tam celý víkend a ochutnávky bych prokládala odpočinkem ve stínu na trávě. Byli jste, půjdete? Co vám chutnalo?


1 komentář:

  1. Joo, my toho sfoukli o něco málo víc, ale trhanej burgr se u mě taky umístil hodně vepředu :) vidlickyanoze.sluneckova.cz

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře děkuji :)