6. listopadu 2014

Festival netradičních chutí. Jakože, cože?!


V posledních letech se roztrhl pytel s nejrůznějšími druhy festivalů dobrot, na které si jen vzpomenete. Já měla tu možnost zavítat na první ročník festivalu netradičních chutí s dosti zvláštním názvem Jakože, cože?! Festival sliboval zážitek v podobě kombinace zvláštních chutí a já, jako příznivce všech zvláštností jsem šla zkoušet, co by můj jazýček překvapilo.


Musím říct, že výběr dobrot byl velmi rozmanitý, mohli jste si vybrat od mořských plodů, ryb, přes šneky, burgery i sladké. Vyzkoušela jsem toho celkem dost, ale jako chuťově nejzvláštnější kombinace mi ale přišel snad jen losos s omáčkou z čokolády. Jinak to alespoň pro mě byly celkem klasické chutě - například caesar burger od We are burgers, nebo fazolová polévka s příjemně lahodící chutí kávy od Soup in the city. Výtečná pro mě byla zkušenost s Mouth sliders, perfektně připravenými slidery z grilu. 


Milka na akci prezentovala dvě nové čokolády se sušenkami, milku mám moc ráda, ale sušenky jsou v ní pro mě tak trochu navíc. Nejraději mám karamelovou. Ověřila jsem si, že na takové akce chodí slušní lidé. J. totiž nechal svůj telefon po jedné z degustací zapomenutý na stole a po stresující situaci zahrnující hektické hledání v celém prostoru festivalu a smířením se se ztrátou, našel telefon odevzdaný u pořadatelského stánku. Tímto bych ráda nálezci poděkovala, moc! 

Festival Jakože, cože?! byl pro mě zajímavou novinkou, další roky ukážou, zda si své místo mezi dobrými food festivaly zaslouží. Věřím, že pokud trochu zapracují na nabídce opravdu netradičních chutí, bude to paráda!





1 komentář:

  1. Mhmm, podle fotek i textu to vypadá na skvělou akci!
    Hned první fotku bych nejradši snědla :D. A losos s čokoládovou omáčkou? To muselo být vážně zváštní... I když někdy tyhle na pohled netradiční chutě dohromady skvěle zapadnou...

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře děkuji :)