10. srpna 2014

Je vás 1000! Giveaway



Před týdnem číslo čtenářek a čtenářů blogu na facebooku přesáhl tisícovku. Pro mě je to veliká radost a vlastně taková odměna.

No a jelikož jste v tom se mnou, i vy byste si zasloužili odměnu. Proto jsem se rozhodla jednu (jednoho) z vás podělit o fajnovou kuchařku od britské autorky Mary Berry. Najdete v ní vše, na co si vzpomenete, a ještě něco navíc, není to totiž žádný drobek.


Stačí splnit pár podmínek:

  1. Jelikož je to odměna pro moje čtenáře, měli byste tedy být čtenářem mého blogu (ať už přes facebook, google nebo bloglovin)
  2. Napište mi do komentáře (pod článkem zde na blogu nebo na facebooku), jestli jste podle mě něco uvařili a jak vám to chutnalo. A pokud jste nic neuvařili, který recept byste chtěli vyzkoušet. Zde na blogu navíc připojte mailový kontakt.
  3. Volitelně se můžete o můj blog podělit sdílením na sociálních sítích.


Giveaway končí přesně za týden, 17.8.2014, kdy vyhlásím výherce a budu jej soukromě kontaktovat!



23 komentářů:

  1. Tak čtenářem jsem to je jasné :) Naposledy jsme podle tebe vařili cuketovou směs na topinky a byla super za tepla i studena ani jsem ji nestihla nafotit :D A co chci zkusit jsou ty thajské taštičky, já se po nich můžu utlouct takže dík za recept.

    OdpovědětVymazat
  2. Levandulovy cheesecake :) miluju levanduli. Nedavno jsem delala i domaci levandulovy sirup..jakmile je v jakemkoli jidle jako prisada levandule, musim ho hned vyzkouset :) do receptu jsem jeste pridala trochu sirupu a vysledek byl nepopsatelny..levandulovy cheesecake urcite bude jednim z nasich oblibenych letnich dezertu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se hlásím do klubu čtenářů, naposledy jsem zkoušela fazolové enchiladas a bylo to moc dobré, receptů je samozřejmě ještě spousta co bych ráda vyzkoušela. Super blog a krásné fotky. Pěkný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Sleduji blog jak přes facebook, tak přes blogspot. Vařila jsem podle tebe Marockou polévku, Cuketovou směs, Zapečené Caprese. Všechno vynikající, ale Zapečené Caprese bylo úplně nejvíc božííí. Pak Letní sendvič, ale tam jsem si místo sušených kachních prsou dala proscuito, a bylo to také moc dobré. Je toho ale ještě spousta co mám v plánu ukuchtit podle tvých receptů :-) (email: t.veronika@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Dala jsem like na tvojí fb stránku :), jako Nely Prochazkova!
    A podle tebe jsem nic ještě nevařila, ale máš boží recepty a pomalu se chystám na špenátovou polévku s parmazánem!

    cumanelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Woow, gratluca k tak nádhernému číslu....jsem pravidelným čtenářem...ačkoliv jsem zatím tolik receptů sama nevyzkoušela...pravidelně dělám čokoládovou pěnu z avokáda nebo mrkvový koláč....a v týdnu se chystám na red velvet cake :-) Hrozně moc děkuji za všechny recepty. Jsi moje velká inspirace

    OdpovědětVymazat
  7. Jako první, co se mi od tebe vybaví co jsem vařila, je rozhodně thajská polévka s kuřetem, nudlemi a kokosovým mlékem. Boží, boží, boží!

    OdpovědětVymazat
  8. Krasne cislo...ja som robila cokoladovy dort s jahodami, melomovy salat s fetou, brambory s parmezanom a tym bozskym dipom a co robievam uz stale je tymianova citronada...a chystam sa toho vyskusat este vela. Drzim palce do dalsich receptov a zelam dalsiu 1000 spokojnych citatelov mirkactv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky:).
    Já jsem teda asi nikdy nic nezkusila, ale hrozně chci mamce udělat tenhle receptík→ http://www.svasniprojidlo.cz/2014/08/domaci-susena-rajcata.html. Ona miluje sušený rajčátka, ale v obchodech jsou hrozně drahý a bůhví, čím napěchovaný. Zrovna tenhle týden jsem jí to řikala, že jsem tenhle recept viděla:D. Popravdě jsem ho viděla snad poprvé, i když aktivně jsem ho nikdy nehledala. Jen mě děsí trouba zaplá 1,5 hodiny:). Trochu mi je líto, že nemáš více komentářů zde, ale aspoň že na Facebooku se to rozjíždí v tvůj prospěch:)!
    veverkaverka3003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. gratulujem :). krasne cislo ale comu sa divit mas krasny blog so zaujimavymi vecami. len tak dalej nech sa ti ciselko pekne rastie :).
    asi patrim k tym poslednym co sleduju tvoj blog preto som stihla skusit iba 2 recepty a to Tom Yum Kong a Polevku z cervene cocky s citronovou travou a kokosovym mlekom. obe odporucam. su fakt vyborne. Urcite sa chystam na Levandulovy cheesecake.
    Pekny vecerk
    Karolina
    (karolinaazzaro@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  11. Jéé, náádherná soutěž a už ted závidím výherci :-))
    Já samozřejmě sleduji přes blog čtenáře i na FB (i přes můj blogový FB);) a už jsem dělala dle tvého receptu cheesecake na oslavu rodinnou - co mohu dodat, když zmizel hned večer?! Myslím, že se víc než povedl a to dokonce i mě, "neumělci"!!:DD Takže skvělé! Ale inspirace je tu toolik, u sebe mám uložených ještě dalších 7 receptů, které mě u tebe zaujaly, takže na ně myslím také brzy dojde! <3

    OdpovědětVymazat
  12. Blog som objavila minulé leto, zaujal ma okamžite a aktivitu sledujem skrz facebook- od tej doby sa mi už kuchyňou premleli kopce tvojich receptov, musela som ďaaleko zascrollovať aby som si zaspomínala na všetky :) Spomeniem aspoň mnou prvý odskúšaný receptík - to boli tekvicové conchiglioni, fakt gurmánsky zážitok a pamätám si, že aj priateľ a.k.a. veľký odporca tekvice ich spokojne zbaštil.. No a za toto leto už som si stihla inšpirovaná tu na blogu ugrilovať marhule a zalizovať sa napríklad nad caponatou- tento recept od teba som už mala odložený dlho, no po júlovom návrate zo Sicílie musel byť na stole hneď na druhý deň :) A čo ešte fakt stálo za to, bol určite Red Velvet- ten správny recept som hľadala všade možne, rozhodla som sa ale pre tvoj a dobre som urobila- piekla som ho kamarátke k narodeninám a bol božský! (jasné, že som sa tiež musela ponúknuť :D). Len tak ďalej a gratulujem ku tisícke!! :)))
    kristynaottavova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Vďaka tebe som skúsila kapary, aj keď mi moc nevoňali a vyzerali ako niečo dávno po dátume spotreby :D ...samozrejme, zamilovala som si ich a tuniakovú nátierku robím už doma aj bez receptu, je dokonalá, vďaka ti! Ďalej škoricová zmrzlina, tortilly... no a včera došlo aj na sušené rajčiny, ktoré sa mi ale dáko nevydarili a boli síce super, ale "len" pečené... asi som použila dáke príliš šťavnaté, alebo neviem, kde inde mohol byť problém. Sledujem cez bloglovin, nenechám predsa žiadny skvelý recept, aby mi utiekol :D Držím palce, nech tu ešte veľa receptov pribúda a ty sa dostávaš k samým zaujímavým a kvalitným surovinám, nech je radosť variť ;)
    ada.basova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji tě přes google, ale myslím, že i na FB :oD Zkoušela jsem melounovou limonádu. Přítel dlouho luštil, z čeho to je. Teď se budu chystat na sušená rajčata :o)

    OdpovědětVymazat
  15. Taky se s dovolením zapojím, doteď jsem blog sledovala s tichým obdivem a smeknutým kloboukem - co recept, to perla! Chystám se vyzkoušet spoustu receptů - jen co mi dozrají rajčátka, tak usuším a naložím, a mezi další favority patří ratatouille špagety. Tak snad se k nim brzy dostanu! Díky za skvělý blog! (petkab@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  16. Vždy som rada, keď mi na Bloglovin-e vyskočí nejaká vaša novinka :) Sama mám blog, kde som vás v rámci Friday Foodspiration aj odporúčala mojim čitateľom ( http://justdaretocook.blogspot.sk/2014/08/friday-foodspiration.html ). Okrem toho som ortodoxným milovníkom mojej rannej šálky Earl Grey a tak keď som našla recept na Earl Grey Créme Brulée, neodolala som a bol výborný! ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Zkoušela jsem tvůj jablečný pudink se zakysanou smetanou a byl moc dobrý :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj a díky za soutěž.
    Vařím podle Tebe často a pokaždé mělo jídlo úspěch. Nejsem nijak úchvatná kuchařka, takže to přikládám na vrub Tvým dokonalým receptům. Košíčky s ganache byly úžasné, ale tam prostě není co zkazit - čokoláda se smetanou, po tom se můžu utlouct. Čokoládový dort prostě bomba, dýňová polévka - za chvíli na ní bude sezona (už se těším - děti ji milují), nad citrónovým kuřetem zase vzdychal manžel. Chystám se na špagety carbonara a na nějaký zimní večer se chystám na hovězí po burgundsku (díky za upozornění na Julii :o)a Stroganoff. A taky chci uvařit hospodský guláš - guláš tedy umím, ale pokaždé je jiný a ještě jsem nenašla ten top. Jo a manžel má rád Tandoori květák, ale na mne je tandoori koření moc výrazné. Nějak jsem se rozepsala a bude z toho asi nejdelší příspěvek. Tak přestanu procházet Tvoje recepty a slintat na klávesnici a řeknu Ti , čemu jsem úplně propadla - Ajvaru. Včera jsem snědla k večeři celou skleničku. Je to trochu čuňárna, ale já ho miluji. Samotný, s masem, s toustem s čímkoli . . . A s etiketou z Jam Labilizeru měl můj manžel šok. Nějakou dobu se živil v novinách jako grafik a cokoliv grafického naše rodina potřebuje, tak to logicky dělá on. Jednou večer se vrátil z práce a viděl, jak lepím etikety na skleničku se zavařeninou a myslel si, že jsem je vyrobila sama. Byl šokovaný mým uměním a mými znalostmi grafických programů.Asi 5 minut jsem si užívala jeho bezbřehého obdivu, než jsem šla s pravdou ven. Děkuji ti, ÓÓÓ Veliká. Za Jam Labilizer, pěkné povídání k receptům, za rEcepty prostě za celý blog. Věř, že má smysl, že ho píšeš a fotíš.

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji přes Google i přes Bloglovin. Naposledy jsem naložila rajčata... a pak mi došlo, že měly být teplé... mno uvidím, jak to dopadne. Použila jsem částečně olivový olej klasický a trochu citronového. Asi je zítra přidám do rizota. :) Jinak jsem pekla Galette, ten moc úspěch neměl, ale fenyklovo - jablkový salát to zachránil. :) Dělám ho i s hruškama. Pečená ricotta mi nedržela v kuse, tak jsem z ní udělala pomazánku, ale byla dobrá. :D Pak pizza kuličky, v jogurtu pečený losos, sýrové scones, cheescake brownies. Můj top recept je bulgur s tandori květákem, ten dávám aspoň 2x do měsíce. Došla mi sojovka, nemám cestu do zdravé výživy, tak očekávám absťák, ale zatím je to ještě dobré... :)

    ivet1624@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj zatím jsem podle Tebe nevařila ale moc ráda tvůj blog navštěvujem , a určitě se chystám něco vyzkoušet zaujal mě recept na brambory s cibulí a libečkem :) miluju brambory v jakékoliv podobě takže tento recept určitě vyzkouším ale mám v záloze i jiné recepty které přijdou na řadu :)
    tvůj blog sleduji přes bloglovin ( Teď si nevzpomenu jak tam jsem ale asi Lucy0077 )a přes facebook (Lůca Babáčková)

    lucy0077@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, vaříme nebo pečeme podle Tebe docela často ani si nevzpomenu na všechny recepty...dýňová polévka, cuketová směs, máslové sušenky, mrkvový koláč...a včera naposled jsem pekla příteli k narozeninám čokoládový dort s jahodami jako u Tebe na fotkách nevypadal:) ale chutná báječně a byl jednoduchý na přípravu, takže další stálice do sbírky:)
    Přeju dalších 1000 spokojených čtenářů, receptům zdar:
    Romana r.endlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. jsem poprvé a už koukám na cuketovou směs na topinky nebo vlastní sušená rajčata, takže dál sleduju :) knížka by byla ale taky bájo!
    jollburr@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře děkuji :)