21. května 2014

3. setkání foodblogerů v Chefparade


Ještě pěkně za čerstva se s vámi podělím o poslední akci, která se konala v neděli. Škola vaření Chefparade pro nás foodblogerky a foodblogery uspořádala již třetí setkání, tentokrát pod vedením Kristiny alias Děvčete u plotny na téma skandinávské kuchyně.


Musím říct, že neděli jsem si opravdu užila, nejen díky Kristině a Chefparade, ale především díky týmu, který se nám podařilo vytvořit. Se mnou se v soutěži o nejlépe nastajlovaný recept v týmu proti ostatním utkaly Janča, Káťa s Lucií a Karin.

Náš soutěžní a nesoutěžní talíř. Který je lepší?

Partnerem nedělní akce bylo Sklizeno, které se s námi podělilo o výborný český Cidre Premier a namixovaný balíček od Mixit. Připravit jsme měli tradiční severské skořicové šneky, kakaový dort a salát s uzeným lososem, s nímž se právě soutěžilo. No, nebudu to protahovat, nevyhrály jsme, ale spolupráce byla naprosto skvělá a zábavná, takže co chtít víc. Už se těším zase napříště a děkuju moc všem holkám, byly jste super, Chefparade a Sklizenu!





5 komentářů:

  1. Bylo to nejlepší! Už se těšíme s Káťou až Vás zase potkáme :)

    OdpovědětVymazat
  2. To sis musela moc užít, skandinávská kuchyně mě osobně moc baví a ten váš salát s lososem vypadá skvěle - tedy vypadají, oba dva :o)

    OdpovědětVymazat

Za všechny komentáře děkuji :)