11. července 2016

Výletujeme: Panský dvůr v Dolních Počernicích


Občas je prostě potřeba si trochu odpočinout a vyrazit někam pryč ze všeho známého a uspěchanosti všedních dní. A kdy jindy než právě v létě, kdy je krásně? Víkend jsme s J. strávili v Panském dvoře v Dolních Počernicích, který se nachází na okraji Prahy. Areál se rozprostírá u Počernického rybníka, kolem kterého je moc hezké se projít. Všichni byli moc vstřícní a dovolili nám prohlídnout si celý areál, takže máte možnost se podívat trochu pod pokličku, už dlouho tu totiž nebyl žádný příspěvek z cest.

Ubytovali jsme se v jednom z pokojů malého penzionu U hastrmana, jehož součástí je i komorní wellness s vířivkou, saunou a masážními místnostmi. Saunu jsme v tom horku nakonec nezkusili, ale v příjemném přítmí jsem si mohla trochu odpočinout. V Panském dvoře jsou otevřené dvě restaurace, Al Mulino v italském stylu, kterou jsme vyzkoušeli na večeři i my, a Léta páně, která se zaměřuje spíš na českou kuchyni. Nově se otevřel i Počernický pivovar, kde se dají zkusit různé pivní speciály a již brzy bude možné zkusit i místní pivo, které se vaří přímo v pivovaru.

Myslím, že fotografie určitě víc vypoví než slova, takže to nechám tak. A pokud byste potřebovali odkaz na areál, tak tady je.



















Žádné komentáře:

Okomentovat

Za všechny komentáře děkuji :)