tag:blogger.com,1999:blog-7468488451084824898.post2640782418371091086..comments2024-03-24T09:45:10.008+01:00Comments on S vášní pro jídlo: Burger z červené řepyKayahttp://www.blogger.com/profile/06744664171558670332noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7468488451084824898.post-31314967634452342712014-03-02T18:12:33.414+01:002014-03-02T18:12:33.414+01:00Tak děkuji, asi taky zkusím tu plechovkovou :o)Tak děkuji, asi taky zkusím tu plechovkovou :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15468317295567120511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7468488451084824898.post-67150835229134455472014-03-02T15:32:22.306+01:002014-03-02T15:32:22.306+01:00Ano, je asi i měkčí než ta doma vařená, proto jsem...Ano, je asi i měkčí než ta doma vařená, proto jsem použila tu :) jinak taky raději vařím domaKayahttps://www.blogger.com/profile/06744664171558670332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7468488451084824898.post-9966919955392844992014-03-02T13:25:59.288+01:002014-03-02T13:25:59.288+01:00Páni, vypadá vážně ddobře! neumím si ale představi...Páni, vypadá vážně ddobře! neumím si ale představit chuť, budu ho muset vyzoušet připravit sama :o)<br /><br />Jen malý dotaz - cizrna z plechovky je už měkká? Používám totiž takovou tu normální, co se musí uvařit ;o).<br /><br />DěkujiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15468317295567120511noreply@blogger.com